Belépés / Regisztráció

Kosár tartalma:

0Db
Összesen: 0 Ft

Ingyenes szálítás

Ha egyszere legalább 100.000 Ft értékben vásárol, ingyenesen kiszállítjuk a megrendelést

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00 - 16:00

Hogy vehetem át?

Személyesen telephelyünkön vagy futárszolgálat közreműködésével!

Fizetési módjaink

Személyesen készpénzben, előre utalással, utánvéttel

Rólunk


Üdvözöljük az ELEKTRODISKONT weboldalán.

Kérem, engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam vállalkozásunkat, munkásságunkat.
replica watches www.topwatchshop.org
Cég történet:
2005       Vállalkozásunk megalapítása. Tevékenységi körünk első sorban épületek, családi házak, lakások villanyszerelése volt, másod sorban gyengeáramú rendszerek ( riasztó rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, kaputelefon rendszerek) telepítését is végeztük.
2006       Érintésvédelmi Felülvizsgálói tanfolyam elvégzése után megkezdtük a saját munkánk lezárása képen az érintésvédelmi felülvizsgálatokat, illetve más vállalkozásoknak szolgáltatás keretein belül nyújtunk segítséget a felülvizsgálatokkal.
2007       Elektromos berendezések tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatok, valamint épületek villámvédelmi felülvizsgálatával teljes komplex szolgáltatást tudunk nyújtani a szakmán belül.
2010       Munka és Tűzvédelmi technikusi szaktanfolyam elvégzése után mind a saját vállalkozásunk minőség irányításába jelentős változásokat vezetünk be, mind más vállalkozások számára tudunk ilyen jellegű szaktevékenységet folytatni.
2017         Létre hoztuk az ELEKTRODISKONT.HU web áruházat, amellyel általunk ajánlott termékeket és szolgáltatásainkat még szélesebb körben tudjuk forgalmazni.
Feladatunknak tekintjük a lakásokban adódó műszaki problémák megfelelő szaktudással történő elhárítását, hogy az Ön otthonában található elektromos eszközök, a lehető legrövidebb időn belül újra használhatók legyenek.
A villanyszerelő szakma megállás nélkül változik, fejlődik. Ezt szem előtt tartva a vállalkozásunk egy ambiciózus, dinamikusan fejlődő vállalkozás.
Folyamatosan tanulunk, képezzük önmagunkat, hogy képesek legyünk ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tenni.

Árainkat alacsonyan tartva, prémium minőségű szolgáltatást nyújtunk minden leendő és meglévő ügyfelünknek, így tudunk versenytársainkhoz képest lépéselőnyhöz jutni.
Mi vagyunk Önért és nem Ön értünk!
Biztos vagyok abban, hogy megkeresését követően Önt is elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk.
Köszönjük, hogy megtekintette bemutatkozó oldalunkat.
Ha bármilyen kérdése van állunk rendelkezésére valamelyik elérhetőség egyikén.
Tisztelettel: Rajna Lajos

Akciós ajánlataink

8 kamerás megfigyelő szett

8 kamerás megfigyelő szett


181102 Ft 142600 Ft
KÉTSZÁRNYÚ KAPUNYITÓ SZETT

KÉTSZÁRNYÚ KAPUNYITÓ SZETT


147320 Ft 116000 Ft
4 KAMERÁS SZETT

4 KAMERÁS SZETT


76360 Ft 60126 Ft
3 ÉRZÉKELŐS SZETT

3 ÉRZÉKELŐS SZETT


63284 Ft 49830 Ft
Nyári akció

Nyári akció


76187 Ft 59990 Ft
4 érzékelős szett

4 érzékelős szett


72263 Ft 56900 Ft

Hírek, újdonságok

Így válassz CCTV kamerát

Így válassz CCTV kamerát

Talán meghökkentő a CCTV háború kifejezés, hiszen maga – ez az erőszakos – fogalom azt takarja, hogy akaratunkat a másik félre kényszerítjük. Bármely biztonságtechnikai rendszer telepítése egy sokfrontos küzdelem. Küzdelem a telepítési körülményekkel, munkatársakkal, megrendelővel. Jól olvasod, a megrendelővel, akiről az előző részben azt írtam, hogy ő az uralkodó. Csak röviden, hogy végre áttérhessünk a szakmaibb tartalmakra, ez egy olyan háború, amit sok esetben annak az érdekében vívsz, aki veled áll szemben. Mármint, ha jól és becsülettel végzed a munkád.

Elolvasom

Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Cikkünkben néhány kiválasztási szempontra szeretnénk felhívni a figyelmet, melyek a LED fényforrások vásárlásánál hasznosak lehetnek szakemberek és laikusok számára egyaránt. Először is tisztába kell lennünk azzal, mire is van szükségünk, vagy milyen izzólámpát kívánunk helyettesíteni. A lámpatest mérete, kivitele, burájának átlátszósága vagy átlátszatlansága, esetleg tükre és a fény irányítottsága meghatározza a belehelyezendő fényforrás kivitelét. Átlátszó búrában, ahol a káprázás zavaró lehet, vagy ahol kifejezetten szórt, diffúz fényre van szükség, korábban is opálburás fényforrást használtunk, illetve a sejtelmesebb megjelenésű (és jobb hatásfokú) belül homályosított burást. A többi esetben, amikor a lámpatest burája eleve megakadályozta a káprázást vagy kifejezetten jól irányítható, pontszerű fényforrásra volt szükségünk, ott átlátszó burást. Ez olyan általános szempont, mely a LED-ek korszakában sincs másképp, sőt attól is független, hogy gyertya, kisgömb vagy normálizzó helyett szeretnénk-e LED-et használni.

Elolvasom
Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Forgalmazott márkák

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Ha felíratkozik az Elektromax hírlevelére. legelőször értesülhet az újdonságokról és akciókról. Így a biztosan tud rendelni még az aktuális készletből.
elektodiskont_logo

Az ország egyik vezető műszaki és elektronikus online áruháza Ismerd meg és rendelj!

ÁSZF Adatvédelem Jogi információk

©2017

Kövess minket!Facebook