Belépés / Regisztráció

Kosár tartalma:

0Db
Összesen: 0 Ft

Ingyenes szálítás

Ha egyszere legalább 100.000 Ft értékben vásárol, ingyenesen kiszállítjuk a megrendelést

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00 - 16:00

Hogy vehetem át?

Személyesen telephelyünkön vagy futárszolgálat közreműködésével!

Fizetési módjaink

Személyesen készpénzben, előre utalással, utánvéttel

Riasztó rendszerek

Fő célunk: A magas szintű biztonságtechnika megoldások kidolgozása az ügyfeleink részére a lehető legjobb ár és értékarány figyelembe vételével a biztonság szem előtt tartásával és piacképes árakkal. A vállalkozás vezetője és munkatársaim több mint tíz éves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek és szolgálják az ügyfelek érdekeit a vagyonvédelem minden területén.
Vállalkozásunk biztonságtechnikai rendszerek telepítésével, javításával, illetve karbantartásával foglalkozik, az “egyszerű” lakás riasztóktól, a vállalati több szintű integrált vagyonvédelmi rendszerekig, minden igényt ellátunk, amire a modern vagyonvédelemben igény van, lakossági és vállalati üzletágunk egyaránt magas szintű, profi, és azonnali megoldásokat nyújt.
Magyarországon évente több ezer betörés, besurranásos lopás történik, átlagban több millió közötti anyagi kárral, nem kivétel ezek alól a családi és társasházi lakások, üzletek, irodák, de közintézmények sem, manapság már a riasztórendszerek elterjedésével, ez a szám valamelyest stagnál, de nem csökken, mivel még mindig a házak 70%-a védtelen, nyilván a  betörők is a könnyebb, gyengén védett ingatlanokat választják, a jól felszerelt, stabil vagyonvédelmi rendszerrel működő lakások helyett.  
Miért válasszon minket?
  • 10 éves tapasztalattal rendelkezünk,
  • garantált minőséget kínálunk kedvező áron,
  • eszközeink megfelelnek a szakmai szabványoknak,
  • dolgozóink szakmai képzettségét és emberi megbízhatóságát egyformán kiemelten kezeljük, szakmai fejlődésüket folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk,
  • forgalmazott termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, hogy kedvezőbb árfekvést biztosítsunk vásárlóinknak,
  • ügyfeleinket igény szerint műszaki és telepítési tanácsadással segítjük,
  • a világpiac vezető márkáit használjuk
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szakértőink ingyenes helyszíni felmérés keretében segítenek Önnek megtalálni az ideális megoldást!
Ajánlatkérés
06209358630
 
 

Akciós ajánlataink

Hírek, újdonságok

Így válassz CCTV kamerát

Így válassz CCTV kamerát

Talán meghökkentő a CCTV háború kifejezés, hiszen maga – ez az erőszakos – fogalom azt takarja, hogy akaratunkat a másik félre kényszerítjük. Bármely biztonságtechnikai rendszer telepítése egy sokfrontos küzdelem. Küzdelem a telepítési körülményekkel, munkatársakkal, megrendelővel. Jól olvasod, a megrendelővel, akiről az előző részben azt írtam, hogy ő az uralkodó. Csak röviden, hogy végre áttérhessünk a szakmaibb tartalmakra, ez egy olyan háború, amit sok esetben annak az érdekében vívsz, aki veled áll szemben. Mármint, ha jól és becsülettel végzed a munkád.

Elolvasom

Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Cikkünkben néhány kiválasztási szempontra szeretnénk felhívni a figyelmet, melyek a LED fényforrások vásárlásánál hasznosak lehetnek szakemberek és laikusok számára egyaránt. Először is tisztába kell lennünk azzal, mire is van szükségünk, vagy milyen izzólámpát kívánunk helyettesíteni. A lámpatest mérete, kivitele, burájának átlátszósága vagy átlátszatlansága, esetleg tükre és a fény irányítottsága meghatározza a belehelyezendő fényforrás kivitelét. Átlátszó búrában, ahol a káprázás zavaró lehet, vagy ahol kifejezetten szórt, diffúz fényre van szükség, korábban is opálburás fényforrást használtunk, illetve a sejtelmesebb megjelenésű (és jobb hatásfokú) belül homályosított burást. A többi esetben, amikor a lámpatest burája eleve megakadályozta a káprázást vagy kifejezetten jól irányítható, pontszerű fényforrásra volt szükségünk, ott átlátszó burást. Ez olyan általános szempont, mely a LED-ek korszakában sincs másképp, sőt attól is független, hogy gyertya, kisgömb vagy normálizzó helyett szeretnénk-e LED-et használni.

Elolvasom
Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Forgalmazott márkák

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Ha felíratkozik az Elektromax hírlevelére. legelőször értesülhet az újdonságokról és akciókról. Így a biztosan tud rendelni még az aktuális készletből.
elektodiskont_logo

Az ország egyik vezető műszaki és elektronikus online áruháza Ismerd meg és rendelj!

ÁSZF Adatvédelem Jogi információk

©2017

Kövess minket!Facebook