Belépés / Regisztráció

Kosár tartalma:

0Db
Összesen: 0 Ft

Ingyenes szálítás

Ha egyszere legalább 100.000 Ft értékben vásárol, ingyenesen kiszállítjuk a megrendelést

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00 - 16:00

Hogy vehetem át?

Személyesen telephelyünkön vagy futárszolgálat közreműködésével!

Fizetési módjaink

Személyesen készpénzben, előre utalással, utánvéttel

Kamerás rendszerek

Egy korszerű épület ma már elképzelhetetlen zártláncú kamerarendszer megfigyelése nélkül. Az üzemi területeket megfigyelő technológiai kamerákon kívül a biztonsági célokat szolgáló kül- és beltéri kamerák, vezérelhető dome-ok, az önálló digitális rögzítőkön át a komplex rendszerbe épített megfigyelő és feldolgozó rendszerek mind a zártláncú kamerarendszerek részét képezik.
Az ideális CCTV rendszernek egyszerre kell könnyen kezelhetőnek és rugalmasnak lennie, valamint kitűnő képet kell rögzítenie mind napfényben, mind éjjeli fényviszonyok között. A rendszer által szolgáltatott képeknek kellően jó minőségűeknek kell lenniük ahhoz, hogy a megfigyelt területen történt események elemzéséhez segédanyagként, vagy egy esetleges bűnügyi eljárásban bizonyítékként fel lehessen használni. CCTV megoldásaink között megtalálja a beltéri és a kültéri szánt kamerás megfigyelő rendszereket is.
A kamerás megfigyelő rendszerek széles körben bizonyították létjogosultságukat a vagyon elleni bűncselekmények megelőzésében és az emberi élet védelmében, legyen szó nyilvános épületeken, üzleti helyiségeken, vagy akár magánterületen elhelyezett eszközökről. Az általuk rögzített képek időben jelzik a legtöbb veszélyforrást, így hatékony megoldást jelentenek rablások, lopások vagy vandalizmus okozta károk csökkentésére A vállalkozásunk által kínált modern kamerák segítségével lehetővé válik a veszélyeztetett területek megfigyelése rossz fényviszonyok között is.
 
Miért válasszon minket?
  • 10 éves tapasztalattal rendelkezünk,
  • garantált minőséget kínálunk kedvező áron,
  • eszközeink megfelelnek a szakmai szabványoknak,
  • dolgozóink szakmai képzettségét és emberi megbízhatóságát egyformán kiemelten kezeljük, szakmai fejlődésüket folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk,
  • forgalmazott termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, hogy kedvezőbb árfekvést biztosítsunk vásárlóinknak,
  • ügyfeleinket igény szerint műszaki és telepítési tanácsadással segítjük,
  • a világpiac vezető márkáit használjuk
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szakértőink ingyenes helyszíni felmérés keretében segítenek Önnek megtalálni az ideális megoldást!
Ajánlatkérés
06209358630
 

Akciós ajánlataink

Hírek, újdonságok

Így válassz CCTV kamerát

Így válassz CCTV kamerát

Talán meghökkentő a CCTV háború kifejezés, hiszen maga – ez az erőszakos – fogalom azt takarja, hogy akaratunkat a másik félre kényszerítjük. Bármely biztonságtechnikai rendszer telepítése egy sokfrontos küzdelem. Küzdelem a telepítési körülményekkel, munkatársakkal, megrendelővel. Jól olvasod, a megrendelővel, akiről az előző részben azt írtam, hogy ő az uralkodó. Csak röviden, hogy végre áttérhessünk a szakmaibb tartalmakra, ez egy olyan háború, amit sok esetben annak az érdekében vívsz, aki veled áll szemben. Mármint, ha jól és becsülettel végzed a munkád.

Elolvasom

Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Cikkünkben néhány kiválasztási szempontra szeretnénk felhívni a figyelmet, melyek a LED fényforrások vásárlásánál hasznosak lehetnek szakemberek és laikusok számára egyaránt. Először is tisztába kell lennünk azzal, mire is van szükségünk, vagy milyen izzólámpát kívánunk helyettesíteni. A lámpatest mérete, kivitele, burájának átlátszósága vagy átlátszatlansága, esetleg tükre és a fény irányítottsága meghatározza a belehelyezendő fényforrás kivitelét. Átlátszó búrában, ahol a káprázás zavaró lehet, vagy ahol kifejezetten szórt, diffúz fényre van szükség, korábban is opálburás fényforrást használtunk, illetve a sejtelmesebb megjelenésű (és jobb hatásfokú) belül homályosított burást. A többi esetben, amikor a lámpatest burája eleve megakadályozta a káprázást vagy kifejezetten jól irányítható, pontszerű fényforrásra volt szükségünk, ott átlátszó burást. Ez olyan általános szempont, mely a LED-ek korszakában sincs másképp, sőt attól is független, hogy gyertya, kisgömb vagy normálizzó helyett szeretnénk-e LED-et használni.

Elolvasom
Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Forgalmazott márkák

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Ha felíratkozik az Elektromax hírlevelére. legelőször értesülhet az újdonságokról és akciókról. Így a biztosan tud rendelni még az aktuális készletből.
elektodiskont_logo

Az ország egyik vezető műszaki és elektronikus online áruháza Ismerd meg és rendelj!

ÁSZF Adatvédelem Jogi információk

©2017

Kövess minket!Facebook